Hogyan tehetjük otthonunkat okosotthonná apró lépésekben?

Okosotthon Blog

Okosotthon Blog

Sonoff okosrelék beszerelése DIN-sínes villamossági szekrénybe

2018. október 18. - OkosOtthonBolt

A kisebb Sonoff relék nagy része alapértelmezetten nem kompatibilis a DIN-sínes villamossági szekrényekkel, de a Sonoff 2018-ban előrukkolt egy egyszerű adapterrel a megoldás érdekében. A Sonoff DR nevű termék egy tűzálló műanyag adapter, mely a Sonoff Basic, a Sonoff RF, a Sonoff Pow, a Sonoff TH10/16,  a Sonoff Dual és a Sonoff G1 DIN-sínre illesztését tudja megoldani.



A telepítése nagyon egyszerű: a kék színű fül segítségével tudjuk az adaptert a DIN-sínre erősíteni, és ugyanígy egy mozdulattal le is tudjuk venni onnan, azaz DIN dínre szereléséhez nincs szükség szerszámra.

A nagyobb méretű Sonoff relékhez (pl. Sonoff POW, TH10 és TH16) való illesztéséhez van egy egyszerű toldóelem is hozzá.

Az anyaga tűzálló ABS műanyag V0 tűzállósági besorolással. 

A Sonoff DR-hez jár 4 db M3 csavar, mellyel a Sonoff reléket a Sonoff DR adapterre tudjuk egyszerűen csavarozni a relék gyárilag kialakított csavarnyílásaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://okosotthonom.blog.hu/api/trackback/id/tr8214799282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása