Hogyan tehetjük otthonunkat okosotthonná apró lépésekben?

Okosotthon Blog

Okosotthon Blog

Új eWeLink app verzió iOS-re

2018. február 28. - OkosOtthonBolt

Megjelent az eWeLink app iOS-es, azaz Apple telefonokra kiadott app-jának 3.3.0 verziója. A gyártó Sonoff tájékoztatása szerint az alkalmazást teljesen újraírták, de az újraírt verzióban is a már megismert, megszokott felületeket láthatjuk.

Az eWeLink a Sonoff saját feljesztésű App-ja, mely Android és Apple iOS okostelefonokra is elérhető, mely ingyenesen letölthető az PlayStore-ból illetve az AppStore-ból. Segítségével a Sonoff Cloud-on át távolról menedzselhetjük a Sonoff-os okoseszközeinket, okoskonnektorokat, okoskapcsolókat és okos kapcsolóreléket. Az App-ban látjuk az eszközeink pillanatnyi ki/bekapcsolt állapotát, ki/bekapcsolhatjuk őket távolról a mobiltelefonunkról, valamint beállíthatunk számos időzített vezérlést is rájuk.

 gyártó tájékoztatása szerint apróbb hibajavítások mellett bővítették a támogatott eszközök listáját, optimalizálták az ún. push notification-ök, azaz mobiltelefonos értesítések működését, melyeket az app riasztáskor, a státuszváltozásokról való értesítések megjelenítésekor jelenít meg az Apple okostelefonokon.

Optimalizáltak a készülékcsoportok kezelésén, kényelmesebbé téve új csoportok felvitelét.

Egyszerűbbé, automatikusabbá tették a Sonoff okoskészülékek App-pal való összekapcsolását, és ígéretük szerint kiküszöböltek egy korábbi problémát, mely miatt néha csak nem sikerült elsőre az összekapcsolás.

Az első tesztjeink szerint az App felülete áttekinthetőbbé vált, például a különböző időzítési funkciók egy képernyőre kerültek. A fentieken kívül jelentősebb új funkciókat mást nem találtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://okosotthonom.blog.hu/api/trackback/id/tr613870126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása